1
1
https://www.mobil.se/nyheter/oneplus-bekraftar-billigare-oneplus-nord-helt-ny-produktserie
568843
Nyheter
falskt
Inte bara flaggskeppsmobiler längre

Oneplus bekräftar billigare Oneplus Nord – helt ny produktserie

● BILDSPEL Stillbild från Oneplus dokumentär om framtagandet av Oneplus Nord.
Oneplus har alltid siktat in sig på enbart flaggskepp, men nu breddar man sina mål och ska även lansera billigare telefoner.

Nu tillkännagivna Oneplus Nord är resultatet av det strategibytet, en helt ny produktserie som ska göra Oneplus-telefoner tillgängliga för fler, även de som inte vill lägga så mycket pengar på en ny telefon. 

Dokumentär förbereder

Oneplus är än så länge sparsamma med information om den första telefonen men berättar att den kommer släppas i Europa och i Indien. Nu i samband med att man offentliggör produktserien släpper man även en dokumentärserie som ska visa arbetet bakom kulisserna med att ta fram den nya produktserien. Första avsnittet har släppts och där får vi veta bland annat att designen är inspirerad av skandinavisk form och det kan ju även förklara namnet Nord.

– Vi är oerhört stolta över våra flaggskeppsprodukter och vi kommer att fortsätta skapa mer teknikledande flaggskepp för våra användare. Nu är vi glada över att dela OnePlus-upplevelsen med ännu fler användare över hela världen genom denna nya produktserie, säger Pete Lau, medgrundare och VD för Oneplus i ett uttalande.

I dokumentärseriens första avsnitt, varifrån bilden ovan är tagen, får vi även veta att “resan fortsätter” den 7 juli, så då antar vi att telefonen presenteras officiellt och i sin helhet. I serien avslöjas även att prislappen ska hamna under 500 euro.

Ämnen