https://www.mobil.se/appar/cake-web-browser-webblasare-med-lattare-sok
566178
Appar
Apptips

Cake Web Browser: Webbläsare med lättare sök

Cake Web Browser har onekligen en del förbättringar av användargränssnittet i webbläsaren.

De flesta nöjer sig nog med Chrome eller Safari som webbläsare i mobilen, och man har vant sig vid att vissa funktioner blir pilligare än på datorn. Utvecklarna bakom Cake Web Browser tycker att det inte behöver vara så, och de har en poäng.

Fokus i Cake ligger alltså på användargränssnittet. Själva surfupplevelsen är i stort sett identisk med standardwebbläsaren, och Cake erbjuder annonsblockerare inbyggt som man kommit att vänta sig.

Det som är speciellt är när man gör en webbsökning. Då kommer man direkt till första träffen. Sedan kan du svepa i sidled mellan träffarna för att byta sida. I överkant finns det en list där du kan se namnet på de sajter du sveper mellan, och du kan dra ner för att få fram ett mer traditionellt sökfält.

Så länge man inte googlar för att hitta en specifik sajt utan för att bläddra igenom det man hittar är detta en utmärkt lösning, även om den förstås gör sig bäst när man inte behöver panorera i sidled på sajten också. Jag önskar bara att de hade kommit på något lika fiffigt för att växla mellan flikar.

 • Cake Web Browser

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  3.0.1
  Version (Ios):
  3.2
  Utvecklare:
  Cake Technologies
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  7/10