Läs testet

Smarta hemmet

Besked från Samsung

Då får svenska Galaxy S6 nya Android

Internationellt har Samsung börjat rulla ut Android 6.0 Marshmallow till Galaxy S6. Nu har vi fått veta när uppdateringen kommer till Sverige.

Publicerad:

17 feb 2016 - 11:58

Uppdaterad:

18 feb 2016 - 08:18

Ryktena har varit många, men nu har Samsung börjat rulla ut uppdateringarna till Android 6.0 för sina Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge-enheter. Utrullningen sker globalt, med respektive marknad som ska sätta släppschemat lokalt.

– Under mars månad kommer vi sätta igång och de första telefonerna som uppdateringen blir tillgänglig för är våra senaste S-telefoner, alltså S6, S6 Edge och S6 Edge+. Alla användare ska ha fått uppdateringen innan mars månad är slut, berättar Claes Nyströmer på Samsung för Mobil.

Samsungs andra modeller som uppfyller de prestandamässiga kraven kommer att uppdateras löpande, men först senare under året. 

Uppdateringen för även med sig nya funktioner för Galaxy S6 Edge, där de böjda delarna av skärmen får lite nya funktioner. Panelen kan nu expanderas till som mest 550 pixel i bredd för ett mer detaljerat informationsflöde som även innehåller bilder. Nya funktioner som kompass och ficklampa ska även finnas enkelt tillgängliga i den nya sidovyn.
Senaste Apple-testet

Färskaste Android-testet

Senaste Windows-testet

Spännande tillbehör

Senaste Samsung-testet

Senaste Sony-testet

Ios - senaste testet

Nya surfplattor

Heta armband och klockor

Senaste telefon-testet

 
 • Träningsarmband

  Vi har tidigare skrivit om både Fitbit Charge 2 och Fitbit Flex 2, men vid den tidpunkten så fanns det bara en läcka som underlag. Nu när företaget har lanserat de två träningsarmbanden officiellt så har vi fått lite mer kött (muskler?) på benen.

  29 aug 2016 - 18:01
 • Google Svarsbonus

  Den har funnits tillgänglig i andra länder tidigare, men nu kan även vi i Sverige få gratisappar som tack för att svara på undersökningar.

  29 aug 2016 - 14:32
 • Sök

  Google har lanserat luffarschack och patiens i företagets sökmotor.

  29 aug 2016 - 14:13

Mest kommenterat

Hetaste apparna

Sidor

Tipsa Mobil

Vi vill ha en kontinuerlig dialog med dig som besöker mobil.se.

Skicka gärna ett mail om du har ett hett tips eller nåt spännande att berätta.

Om Mobil

Mobil är Sveriges ledande tidning och sajt inom området mobil kommunikation. 

Tidningen och sajten riktar sig till dig som skall köpa nya mobila prylar eller tjänster och dig som vill hålla koll på vad som händer i den mobila världen eller som jobbar inom mobilbranschen.

Mer om Mobil här.

Vi är Mobil

Kontakta Mobils redaktion.

Du hittar vår kontaktinformation här.

Mobils nyhetsbrev

Vårt dagliga nyhetsbrev håller dig uppdaterad om vad som händer i mobilbranschen.

Registrera dig här!