1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-visar-fairphone-4
570907
Nyheter
falskt
Ny rättvis telefon

Läcka visar Fairphone 4

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/fairphone-4.jpg?itok=nvUIyIGv', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/fairphone-4.jpg?itok=9x3mqHT0', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/fairphone-4.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Den här gången tar även Fairphone steget in i 5G.

Under hösten ryktas det om att den fjärde generationen av Fairphone kommer att lanseras, ett rykte som nu har förstärkts tack vare publicerade bilder på telefonen samt en och annan specifikation.

Fairphone 4 uppges komma med en skärm på 6,3 tum, samt 6 gigabyte arbetsminne och antingen 128 eller 256 gigabyte lagringsutrymme beroende på modell. Det kommer även att bli den första Fairphone som har 5G. Baksidan visar en kameramodul med tre sensorer där den primära kameran påstås vara på 48 nmegapixel. Det troliga är att den kommer att släppas med Android 11 som operativsystem.

Riktpriset säg bli i trakterna av 600 euro och visas i färgerna grönt och grått. Något lanseringsdatum är ännu inte känt.

Ämnen