Fluff

Här är HTC:s Marshmallow-planer

Skärmen är betydligt mera högupplöst.

HTC är på hugget idag och passar på att berätta vilka befintliga lurar som kommer uppdateras till senaste version av Android.

Publicerad Uppdaterad

Tre blipp på radarn från HTC under samma dag är något vi inte ser dagligen numera, men den taiwanesiska tillverkaren verkar vara på hugget nu. Efter att ha berättat när de visar upp nästa toppmodell och lanserat en annan toppmodell är det dags att få veta vad de gör med de redan befintliga modellerna.

Frånsett Samsung är HTC först ut med att berätta hur de ser på uppdateringar till Android 6.0 Marshmallow, där One M9 och One M8 begåvas med uppdateringen kring årsskiftet. Efter det är det dags för One M9+, One E9+, One E9, One ME, One E8, One E8 Eye, Butterfly 3, Desire 826, Desire 820 och Desire 816 att berikas med senaste versionen av Android.

Detta kommer från USA-chefen Jason Mackenzie och gäller därmed de amerikanska versionerna av lurarna. Men rimligen kan vi gissa på att de ovan nämnda modeller som släppts här inte kommer behöva vänta speciellt länge på sina uppdateringar.