Ännu ett tyst offentliggörande

Huawei Mate 20 Lite dyker upp på polsk webbsida

Huaweis kommande smartphone-modell Mate 20 har inte offentliggjorts ännu, men Lite-versionen av telefonen har däremot i all tystnad nu dykt upp på en polsk webbsida.

Publicerad Uppdaterad

Huawei kan ha en ny tradition på gång, och det handlar om att man smygsläpper en Lite-version av ett kommande flaggskepp ett tag innan man offentliggör den ordinarie versionen av telefonen. Så gjorde man med P20 och så tycks man nu nmligen också ha gjort med Mate 20, som nu dykt upp på en polsk webbsida tillsammans med all information om specifikationerna. 

Avlöjar designen

Det mest intressanta – givet att det är en Lite-version vi snackar om – är förstås designen, som i någon mån lär skvallra om hur både den ordinarie samt Pro-versionen av Mate 20 ser ut. Enheten har en bildskärm på 6,3 tum, väldigt liten ”haka” och den smått obligatoriska sensorpanelen i topp. Lite-varianten får en skärm med 1080p-upplösning och har ett Kirin 710-chippset under skalet. Arbetsminnet ligger på 4 GB och lagringen på 64 GB. Kameran på bakstycket har två linser med 20 respektive 2 megapixlar i upplösning och optsk bildstabilisering. Selfiekameran har också två linser med upplösning på 24 respektive 2 megapixlar. Batteriet har en kapacitet på 3 750 mAh. 

Källa