1
1
https://www.mobil.se/nyheter/kronikor/den-andra-sortens-uppdateringar-ar-vad-som-ar-viktigast-nu
568973
Krönikor
sant
Visar verkliga engagemangetPlus

Krönika: Den andra sortens uppdateringar är vad som är viktigast nu

● BILDSPEL
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/img_4824.jpeg?itok=OQJfU1Va', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/img_4824.jpeg?itok=-s5X5Wf0', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/img_4824.jpeg', w: 2000, h: 1500, title: ' ' },{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/erik.jpg?itok=uM3DThcJ', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/erik.jpg?itok=IWYwxK9Z', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/erik.jpg', w: 2000, h: 1333, title: ' ' },]
Det är de tillverkarspecifika uppdateringarna som verkligen gör skillnad och visar om de som gör din telefon faktiskt bryr sig och vill ha kvar dig som kund.

Idag är de flesta överens om att vi inte behöver byta mobil varje år för att få en angenäm upplevelse. Utvecklingen när det gäller prestanda framförallt går helt enkelt inte så snabbt att det är lätt att motivera. När det gäller systemuppdateringar går nog åsikterna mer isär. Några föredrar en avskalad, enkel telefon där du kan anpassa utseende och funktion själv så långt det är möjligt.

Läs hela artikeln – bli plusmedlem