Galaxy S21 FE

Nu har Samsung Galaxy S21 FE testats i Geekbench

Den kommande FE-modellen har nu hamnat på Geekbench med en variant med Exynos-chip, något som rimmar väl med en del av de senaste ryktena kring lanseringen.

Publicerad Uppdaterad

Den kommande Samsung-modellen Galaxy S21 FE har dykt upp på Geekbench och det ser ut som om den fått poäng i nivå med andra mobiler med Exynos 2100-chip. Vilket den testade mobilen verkar ha. Det ska väl dock sägas att den enhet som testats körs på en förproduktionsmjukvara, vilket kan göra att den presterar något sämre. 

Men att den även är testad med Exynos-chip är också intressant i ljuset av att det florerat rykten om att den enbart ska lanseras i Europa. Om det inte dykt upp någon Snapdragonvariant låter det ju inte omöjligt att det kan vara så att den faktiskt bara kommer i Europa. Antagligen kommer den att köras med Android 11 och ha One UI 3.1.

De senaste ryktena pekar mot en lansering tidigt i januari, strax innan eller under CES-mässan. Med en lansering av Galaxy S22 ungefär en månad senare. Huruvida det är klokt eller inte har debatterats, riskerna för Samsung skulle vara att FE-modellen skulle kannibalisera på både marknadsföring och försäljning av S22-serien. 

Källa