https://www.mobil.se/nyheter/nya-mobil-ute-nu-17-sidor-special-om-uppkopplade-fordon
565405
Nyheter
Mobil 3 / 2018

Nya Mobil ute nu - 17 sidor special om uppkopplade fordon

Nummer 3 av Mobil finns nu ute och utöver ett stort jämförande test av kameramobiler innehåller tidningen en special på 17 sidor om hur uppkopplade fordon kan skapa nya smarta tjänster.

I nummer 3 av Mobil testar vi bland annat Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, Sony Xperia XZ2, helt enkelt många av de topplurar som lanserades på Mobile World Congress tidigare i år. Dessutom kan du läsa om vilka abonnemang som ger dig mest datapott per krona. kanske är det läge för dig att byta abonnemang.

Vårt stora jämförande test där vi utser den bästa kameramobilen kompletteras även med reportage med bakgrund och råd kring hur du får det bästa ljudet i hörlurarana.

I en pryllista tipsar vi om de bästa mobila produkterna inför sommaren och vi testar även en hel del tillbehör och appar som ytterligare låter dig få ut mer av din telefon.

17-sidor special om uppkopplade fordon och IOT

Fordonsidustrin är en av de branscher som snabbast tagit till sig möjligheterna som uppkopplade prylar medför. Det handlar inte bara om självkörande bilar utan även mycket annat. Det tar vi fasta på i vår 17-sidiga special om just uppkopplade fordon. Vi listar även företagen som visar vägen och redan idag låter dig till exempel teckna försäkring som baserar sig på hur du faktiskt kör. Sensorer i bilen rapporterar direkt till försäkringsbolaget och låter dig även få tips om hur du kan köra mer ekonomiskt och smartare. 

Som prenumerant på tidningen Mobil kan du läsa tidningen gratis hos Ztory men du kan även läsa på ett av nedanstående vis.

Läs Mobil nr 3 2018 i din Ipad och Iphone:
Skaffa abonnemang med Readly eller Ztory

Läs Mobil nr 3 2018 i din Android:
Skaffa abonnemang med Readly eller Ztory