Färgglatt

Läckta bilder på Z3 Compact

I morgon förväntas Sony presentera Xperia Z3 Compact, men redan nu har några bilder läckt ut tillsammans med några nya specifikationer.

Publicerad Uppdaterad

Vi gillade skarpt vad Sony med Xperia Z1 Compact gjorde med ”mini-konceptet”. Till skillnad från egentligen alla andra tillverkares modeller innehöll det mindre formatet lika mycket prestanda.  Och även om vi aldrig fick se en Z2 Compact (åtminstone här i väst) har uppföljaren Xperia Z3 Compact legat och puttrat i ryktesbubblan ett tag nu.

Nu har två påstådda pressbilder läckt ut och de visar Xperia Z3 Compact i ett färgglatt spektrum… Eller åtminstone som en grönturkos och en rödorange modell utöver den svarta och vita (pressbilder är källans ordval, vi gissar på att de kommer se betydligt mer uppsnofsade ut när de släpps).

I samma veva läckte även ett par specifikationer kring enheten. Det ska röra sig om en lur med 4,6 tum stor display med 720p-upplösning (1280x720 pixel) och med ett Snapdragon 801-chip på insidan där processorerna klockats till 2,5 gigahertz. Utöver det ska batteriet även ha skrämts upp i 2 500 milliamperetimmar, vilket borde förbättra den suveräna batteritid vi tidigare sett hos Sony.

I morgon kolckan16.00 presenteras Z3 Compact tillsammans med allt annat nytt från Sony. Mobil finns givetvis på plats nere i Berlin för att bevaka eventet och ge våra första intryck. Självklart kommer du att kunna följa vår liverapportering här.