Annons

Liknar M8

Nya bilder på HTC One M9

HTC One M9 dök i veckan upp på hemsidan för Cyberport, en tysk återförsäljare. Efter det kom det ännu en läcka med bilder som ser identiska ut med de som plockades upp från Cyberport.

Publicerad Uppdaterad

De senaste bildläckorna på HTC One M9 visar en tydlig likhet med den förra modellen. Förra månaden släpptes dock en bild på hur flaggskeppet ska se ut av @evleaks. Han ställer sig kritisk till bilderna, men han har inte gett några kommentarer till den andra läckan.

De publicerade uppgifterna på Cyberport stämmer till stor del överens med tidigare uppgifter. Bilderna togs bort kort efter att läckan upptäcktes. Däremot följdes det hela upp genom ytterligare en läcka från Phandroid som ytterligare visar bildernas att bilderna kan vara äkta.

Modellen sägs vara utrustad med ett åttakärnigt Snapdragon 810 chipset, utrustat med grafikkortet Adreno 430, något som sätter mobilens prestanda i toppskiktet. Skärmen ska vara 5-tum stor med full hd upplösning.

En skillnad i den läckta designen i jämförelse med föregångaren är att av/på knappen inte längre sitter på övre delen av telefonen. Istället har knappen omplacerats till höger, precis under knapparna för ljudvolymen. Kraftpaketet hanterar sin arbetsbörda med hjälp av 3GB ramminne och hålls igång av ett batteri på 2,840mAh.

Det verkar dock som om HTC har dragit sig tillbaka från sin alternativa kamera. Föregående modellen hade en duo-kamera men den nya modellen ser ut att gå tillbaka till standard. Bilderna antyder att de valt att köra med en bakre kamera och blixt. Upplösningen för den bakre kameran ska vara 20.7MP som kompletteras med en 4MP UltraPixel kamera på framsidan.

Vi räknar med att HTC One M9 utannonseras på måndag nästa vecka, vid företagets pressevent.

Källa