Betan stängd

Prisma snart till Android

Det är den hetaste fotoeffekt-appen sedan Instagram, och den kommer snart till Android.

Publicerad Uppdaterad

Prisma, appen som är för Konstfack-längtande wannabes vad Instagram är för surdegslängtande Hipsters, har funnits till Ios i ungefär fem veckor. Under den tiden har den lyckats toppa listan över mest nedladdade appar i över fyrtio länder, blivit nerladdad över 7,5 miljoner gånger och genererat 1,5 miljoner dagligen aktiva användare. Med dessa siffror i åtanke är det inte så underligt att en Android-version ligger runt knuten. 

Första steget mot en lyckad lansering är beta-testning. Android-användare kunder registrera sitt intresse och fick sedan en inbjudan att ladda ner APK-filen. Problemet visade sig vara att APK-filen läcktes online och installerades av användare som inte var inbjudna till festen. Därför har nu Prisma stängt betan och skrivit ett officiellt meddelande på sin Facebook-sida.   

“A big thanks goes to everyone who has managed to try our beta for Android. We have collected enough feedback and had to close it. We'll come back to you guys with an official launch on Google Play later this month. Thank you for your patience.”

”Ett stort tack till alla som har lyckats att prova vår beta för Android. Vi har fått tillräckligt med återkoppling och var tvungna att stänga den. Vi kommer att komma tillbaka till er med en officiell lansering på Google Play senare denna månad. Tack för ert tålamod.”

Källa