Annons

Andra generationen

Stor och liten - nästa Moto 360 fångad på bild

Kan det här vara nya Moto 360S (till höger) tillsammans med första generationens Moto 360?
Läckt bild som påstås föreställa Moto 360L.

Nästa generation av Motorolas smarta klocka kan ha dykt upp på nya foton.

Publicerad Uppdaterad

Motorolas Moto 360 stal showen när Google presenterade sitt nya system Android Wear i mitten av mars 2014.  Det var framför allt klockans runda form och stilrena design som fick många Androidfans där ute att börja tråna efter den. Moto 360 utsågs snabbt till den snyggaste smartklockan någonsin - långt innan den hade släppts.

Mycket tyder på nu att Motorola snart kommer att lansera den andra generationen i klockserien. 

Mobil.se har tidigare skrivit om smygtagna bilder på vad som sägs vara den nya Moto 360, samt en uppsättning delar till den. 

Vi har också rapporterat om läckta dokument som visar att Motorola har tagit fram två olika varianter av den nya Motoklockan - 360S och 360L. Första Moto 360 har fått en hel del kritik för sin storlek - med en diameter på 46 millmeter - vilket gör att det känns sannolikt att Motorola vill bredda sitt utbud.

Färska foton som har publicerats på nätet ger stöd åt uppgifterna om att nästa Moto 360 kommer i två storlekar.

Den första bilden sägs visa den större modellen av de två. Här ser vi även att klockans hemknapp verkar ha flyttats från mitten av sidan till en position ungefär vid klockan två på urtavlan.


Bild nummer två uppges föreställa Moto 360S placerad till höger om den nuvarande Moto 360 på en anonym persons handled. Att döma av bilden har 360S defintivt en mindre diameter, och är eventuellt även tunnare än den första modellen av Moto 360.


Enligt obekräftade uppgifter ska Motorola presentera de nya klockorna under den förestående IFA-mässan i Berlin. Det skulle innebära att Moto 360S och L får se världens ljus redan under nästa vecka.

Källa