Ryktena är igång

Två Iwatch och ny Apple TV nästa år

Nya rykten gör gällande att Apple planerar två smarta klockor och en rejält uppdaterad Apple TV till 2014. Men företagets TV lär dröja ytterligare.

Publicerad Uppdaterad

Det är tre olika analysfirmor som spekulerar kring Apples kommande produktsläpp (utöver ryktena om en större Ipad såklart).

Den första säger sig ha uppgifter om att Apple inte kommer att släppa en klocka under nästa år, utan två. Det ska i stort sett röra sig om samma modell, men att skärmstorlekarna ska ligga på 1,3 respektive 1,7 tum. Detta för att bredda målgruppen och kunna erbjuda både en herr- och dammodell av klockan.

Ny Apple TV

Nästa rykte gör gällande att vi kommer att få se en uppdaterad Apple TV under början av nästa år. Enheten sägs komma utrustad med Apples senaste A7-chip, vilket i sin tur ska möjliggöra att vi äntligen kommer få se App Store till enheten. Just att kunna installera appar har det ryktats om i flera år, men det känns som något som borde vara prio då Apple TV i dagsläget inte är speciellt användbar som annat än Airplay-brygga.

Ingen TV

Att dra igång appmakandet till Apple TV borde på sikt även kunna gynna Apples eventuella TV, populärt döpt till Itv. De senaste analytikerna som uttalat sig om saken hävdar dock att vi inte kommer få se produkten under nästa år, utan att det kan dröja fram till slutet av 2015 innan den produkten dyker upp på marknaden.