Allt innehåll på sidan är annons
Företag
hej
hoj
huj
https://www.mobil.se/advertorials/bara-f-r-att-din-pryl-slutar-fungera-beh-ver-inte-du-g-ra-det
564542
Partner
LanMaster

Bara för att din pryl slutar fungera behöver inte du göra det

Sedan starten 1988 har service alltid stått i fokus hos Sveriges första fristående Apple-auktoriserade servicepartner. På 30 år har LanMaster fixat över en kvarts miljon prylar, fördelat över hela Apples produktfamilj - från iPhone och iPad, till Macbook och iMac.

Auktoriserad service är det självklara valet för den som värdesätter sin pryl - och det är inte konstigt. Spenderar man tusentals kronor för en telefon eller dator vill man lämna den till ett proffs. Till någon som är certifierad och kvalitetssäkrad av Apple. 

Nu kan LanMaster dessutom - som en av två aktörer på den svenska marknaden - erbjuda auktoriserade skärmbyten på iPhone 6s och uppåt - samma dag. 

ORIGINALDELAR OCH GARANTI är bara två av de självklarheter som Appleauktoriseringen medför, men idag står ofta något helt annat i fokus. I och med det ökande användandet av Mobilt BankID flyttar man mer och mer av sin känsliga information in i mobilen. 

Nu är det inte längre bara privata bilder och meddelanden man bär med sig i fickan - utan även hela sin identitet. Sina bankuppgifter, läkarjournaler och sin myndighetspost. Då måste man känna sig trygg med vem man lämnar ifrån sig sin mobil till.

Kanske är det just därför stora verksamheter och företag som Karolinska Institutet och ABB, myndigheter som Regeringskansliet och Riksgälden samt flertalet kommuner väljer just auktoriserad service från LanMaster.

Oavsett om felet på din pryl omfattas av garanti eller inte står LanMasters Apple-certifierade serviceproffs redo att hjälpa Dig. Besök LanMaster på webben, eller någon av kundmottagningarna i Stockholm eller Göteborg.

HJÄLP OSS HJÄLPA DE SOM HAR DET KANSKE SVÅRAST

Julen är för de flesta en tid av värme och kärlek - men för många människor är det en svår tid. Utanförskapet, ensamheten och fattigdomen gör sig extra påtaglig. Under perioden 18 december till 5 januari donerar vi därför 20 kronor per service till stadsmissionerna i Göteborg och Stockholm - vi hjälper dig med din trasiga Apple-produkt samtidigt som du tillsammans med oss är med och bidrar till att fler människor i utsatthet kan komma tillbaka till ett ordnat liv.

Läs mer om vår julkampanj.

LanMaster Stockholm
Rörstrandsgatan 39
020 41 22 00
info@lanmaster.se

LanMaster Göteborg
Drottninggatan 2
020 41 22 00
info@lanmaster.se

Publicerad: 29 dec 2017 - 06:25