https://www.mobil.se/appar/abstruct-snygga-bakgrundsbilder-till-din-android
567216
Appar
Apptips

Abstruct - Snygga bakgrundsbilder till din Android

Gillar du Oneplus bakgrundsteman kan du få dem här.

Bakom Oneplus officiella bakgrundsteman ligger svensken Hampus Olsson. Med appen Abstruct ger han alla Androidanvändare tillgång till Oneplusbakgrunderna och en lång rad andra teman han gjort.

Det rör sig huvudsakligen om abstrakta virvlande mönster i metalliska färger, och stilen är personlig och lätt igenkännlig. Bilderna är sorterade efter olika grafiska teman, men skillnaderna mellan olika teman är inte enorma.  Bilderna fungerar bra som bakgrunder utan att göra det svårt att hitta bland apparna, och appen i sig gör det lätt att välja och installera bakgrunderna.

Appen i sig är gratis, men för att få tillgång till alla skärmbakgrunder måste du låsa upp Pro-versionen för 20 kronor, vilket även ger dig alla framtida tillskott. När detta skrivs finns det i appen 156 bakgrunder som är gratis och 159 som kräver Pro-versionen.

Appen har inga andra funktioner och behöver väl egentligen inga. Det skulle möjligen vara en bildspelsfunktion så att bakgrunderna byttes ut automatiskt med valda mellanrum. En sådan ska vara på gång i en kommande version av appen. Tills dess får du botanisera bland bilderna själv i stället.

Ämnen

 • Abstruct

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  1.1
  Utvecklare:
  Hampus Olsson
  Pris (Android):
  Gratis (20 kr för Pro-versionen)
  Betyg
  7/10