https://www.mobil.se/appar/anv-nd-mobilen-som-spegel
555171
Appar
App-tips

Använd mobilen som spegel

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/makeupmirrorbred.jpg?itok=8Mcq4_01', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/makeupmirrorbred.jpg?itok=R3aijDmu', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/makeupmirrorbred.jpg', w: 1620, h: 960, title: ' ' },]
Mobil.se tar en avstickare från de upptrampade stigarna i app-djungeln för att botanisera en stund bland skönhetsappar. Makeup Mirror låter dig använda mobilen som spegel.

Behöver du rätta till frisyren eller kolla sminkningen, men har inte tillgång till någon spegel? Med Makeup Mirror kan du använda mobiltelefonens kamera för ändamålet. Det går förvisso nästan lika enkelt att bara använda den vanliga kamerafunktionen i mobilen och slå på kameran för videokonferens för att få en snabb kik på hur du ser ut, men Makeup mirror har några smärre fördelar gentemot denna metod.

För telefoner som stöder det går det nämligen att justera ljusstyrka och zooma in och ut ur bilden på ett smidigt sätt med appen. Dessutom går det enkelt att frysa bilden, utan att någon bild sparas på mobiltelefonen. Bland inställningarna i övrigt finns också möjlighet att välja vilken kameraupplösning som ska användas samt en funktion för att vrida bilden åt sidan eller upp och ner.

Det vore väl synd att säga att Makeup mirror är en revolutionerande app, men för dig som vill ha ett smidigt alternativ till en fickspegel är den väl värd att prova på.

 • Makeup Mirror

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  1.2
  Utvecklare:
  mmapps mobile
  Pris (Android):
  19,49 kr
  Betyg
  5/10