Ofärdigt

Apptest: Disa

Att samla meddelanden är smart, men Disa verkar ha släppts för tidigt.

Publicerad Uppdaterad

Under åren har många meddelandetjänster kommit och gått, och med dem har vi även fått samlingstjänsterna som ska göra att du bara behöver ha en app igång för alla. I takt med att meddelandetjänsterna utvecklats har däremot samlingsprogrammen knappast klarat av att hänga med och därför byts de med jämna mellanrum ut.

Disa lovar att hålla koll på alla dina meddelanden i mobilen från en mängd olika källor. Gissningsvis skrevs appens beskrivning innan någon märkte vad som faktiskt släpptes.

Du har ett halvrangligt stöd med uppkopplingsproblem för Facebook Messenger, SMS och Whatsapp. Sen tar det stopp. Om det beror på stressad utvecklare eller att övriga meddelandetjänster inte tillåter tredjepartsappar vet vi inte riktigt, men det känns som en app utvecklad för väldigt specifika behov snarare än att vara heltäckande. Dock kommer det vanliga problemet för sådana här tjänster snabbt in, och det är att de aldrig funkar lika bra som ursprungsvarianten. Det brukar vägas upp av att många tjänster täcks in, men när det i praktiken handlar om två stycken känns det som om Disa har en lång väg att gå.