https://www.mobil.se/appar/apptest-gorilla-workout
556701
Appar
Träna med apan

Apptest: Gorilla Workout

● BILDSPEL
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Gorilla-workout-01.jpg?itok=ntf8XYts', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Gorilla-workout-01.jpg?itok=fucpV3xR', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Gorilla-workout-01.jpg', w: 2000, h: 1185, title: ' ' },{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Gorilla-workout-02.jpg?itok=RCV2uips', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Gorilla-workout-02.jpg?itok=SydFY0P6', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Gorilla-workout-02.jpg', w: 2000, h: 1185, title: ' ' },]
Välbyggd träningsapp med vettiga program.

Att följa ett träningsprogram är både ett säkert sätt att uppnå resultat och ett bra sätt att faktiskt hålla sig till en träning. Gorilla Workout gör det inte speciellt avancerat för dig, utan i de allra flesta fall är det din egen kroppsvikt och inga redskap alls som används (möjligheten att göra pull-ups är det enda som egentligen kräver något). 

Grundvarianten är ett träningsprogram i fyra nivåer anpassat efter hur bra form du är i från början. Varje nivå innehåller träning för varje dag (även om appen rekommenderar vilodagar lite här och där också) som summa summarum tränar hela kroppen med din egen kroppsvikt. Första nivån är för det mesta tokenkel, men i stegrande tempo, och sedan fortsätter det uppåt. Du kan även köpa till specialprogram för olika ändamål, som beachkropp, core-träning eller kondition, men egentligen klarar du dig med grundprogrammet.

Just den stegrande nivån ligger på en bra kurva för alla nivåer och om du bara upprätthåller träningen (appen kan påminna dig om du vill) märker du snabbt resultat i form av att du orkar betydligt fler av övningarna.

Relaterade artiklar

 • Gorilla Workout

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Utvecklare:
  Heckr
  Betyg
  8/10