Bra men oflexibel

Apptest: Workout Scheduler

Ska du logga dina gymbesök kanske eller kanske inte den här appen fyller dina behov.

Publicerad Uppdaterad

Tränar du regelbundet på gym har du förmodligen något slags protokoll för att hålla reda på övningar, vikter och framsteg. Har du inte detta i en app känner du säkert att det vore en bra idé.

Problemet med denna sorts appar är att folk vill ha väldigt olika saker ur sitt gymprotokoll. En del vill snabbt kunna se vilka tyngder man tränade med förra veckan, andra vill ha hjälp med att ta tillräckligt långa pauser mellan seten, och så vidare.

Workout Scheduler fyller inte alla behov. Här finns en lång rad träningsövningar inlagda med utmärkta beskrivningar av hur du gör dem rätt utan att skada dig. Men har du en övning på dit program som inte finns i appen saknas möjligheten att lägga till egna övningar.

Appen ger bra översikt över hur ofta du kommit iväg och tränat, men den har lite egna ideer om vilka uppgifter du måste mata in för varje utförd övning, och du kan inte heller spara olika alternativa träningsrutiner som du kan växla mellan. Trots dessa brister är Workout Scheduler helt klart värd en titt.