https://www.mobil.se/appar/apptips-actiondash
567753
Appar
Ännu bättre kontroll på mobilanvändandet

Apptips: Actiondash

Gillar du Googles funktion Digitalt Välmående men önskar att den hade ännu fler funktioner är Actiondash ett måste.

Googles Digitalt Välmående är en funktion för att mäta hur mycket du använder olika appar och ge dig möjlighet att begränsa din skärmtid. Google har här valt att spela på Androids styrka, och funktionen har ett öppet användargränssnitt, och man tillåter att mobiltillverkaren byter ut den mot sin egen, eller att tredjepartsappar utnytjar den. En sådan app är Actiondash.

Actiondash har alltså full tillgång till användardata, redan när du installerar appen har du en veckas historik, utan att den behöver vara aktiv i bakgrunden och dra batteritid. Appen har också behörighet att låsa dig ute från andra appar om du väljer att sätta en maxgräns för hur länge du får använda en app per dag.

Värt att betala för

Om du gillar Googles Digitalt Välmående men önskade att funktionen var ännu bättre är det således Actiondash du ska ladda ner. Det finns en lightversion som är gratis men för att verkligen få tillgång till de utökade funktioner som du är ute efter bör du betala för den fullständiga versionen. Actiondash är bra på att redogöra vad du får för pengarna innan du betalar.

Bland de tillägg jag gillar i den fullständiga versionen finns fokusläget där du kan välja att spärra appar när du måste koncentrera dig, och framför allt att du kan skapa fokus-scheman så att fokusläget automatiskt är på vissa tider, till exempel på arbetstid eller på kvällen när du borde lägga ifrån dig mobilen för att kunna somna.

En snygg och genomtänkt app som verkligen anstränger sig för att toppa Googles egen funktion för ändamålet.

 • Actiondash

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  5.0
  Utvecklare:
  Action Launcher
  Pris (Android):
  49 kr (gratis pröva på)
  Betyg
  8/10