https://www.mobil.se/appar/gardener
525257
Appar

Gardener

Gardener kan beskrivas som ett sorts anteckningsprogram för den som vill hålla koll på utvecklingen av blommor och planteringar i den egna trädgården.

I appen skapar du först en trädgård och lägger sedan till dina blommor en efter en. För varje blomma finns det sedan möjligheter att lägga in bilder, göra anteckningar när du vattnar dem, med mera. Samtidigt visar programmet även hur vädret de kommande dagarna kommer se ut, komplett med antal soltimmar och annan info som kan vara nyttig för odlare.

Ungefär där tar dock funktionerna i appen slut, och det känns som det saknas en hel del som skulle kunna göra appen bättre. Det som de flesta av oss utan allt för gröna fingrar behöver hjälp med är troligen att komma ihåg att vattna blommorna. Någon sådan funktion eller några möjligheter schemalagda påminnelser av andra sorter finns över huvud taget inte i appen när det gäller enskilda inlagda blommor och växter. Däremot går det att få en påminnelse om när det är dags att vattna trädgården som helhet, vilket är lite skevt då bevattningsbehoven ju är väldigt olika för olika växter.

 • Gardener

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  0.5
  Utvecklare:
  Idle
  Pris (Android):
  Gratis
  Betyg
  5/10