https://www.mobil.se/appar/inspiration-f-r-nagelv-rd
555153
Appar
App-tips

Inspiration för nagelvård

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/nailsalonbred.jpg?itok=dB2gx0aN', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/nailsalonbred.jpg?itok=hJ6C7gwK', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/nailsalonbred.jpg', w: 1620, h: 960, title: ' ' },]
Mobil.se tar en avstickare från de upptrampade stigarna i app-djungeln för att botanisera en stund bland skönhetsappar. Först tittar vi på Virtual Nail Salon.

Oavsett om dina naglar är i enormt behov av manikyr eller om du omsorgsfullt pysslar om dem med nagelolja och filar dem med jämna mellanrum så kan du få inspiration för hur dina naglar skulle kunna se ut med den här appen.

Med Virtual Nail Salon plåtar du dina egna naglar och kan sedan på virtuell väg förse dem med massvis av olika färger och nagellacker. I appen tar du först en bild på dina naglar och får sedan försöka låta den placera färgerna över dem korrekt genom att du själv får dra och släppa i hörnen för fem nagelformade figurer. Det krävs en del försök innan det går att få till en bra bild med nogsamt överlappande figurer för naglarna, men väl avklarat så fungerar det hela väl.

Det går att välja om du vill måla en eller flera naglar, om du vill använda färdiga färger och mönster eller om du vill rita helt egna mönster för naglarna. Inte minst det sistnämnda inbjuder till fantasifulla och unika nagelmålningar – döm själv genom att kika på bilderna!

 • Virtual Nail Salon

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  2.3.2
  Version (Ios):
  2.4
  Utvecklare:
  ModiFace
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  8/10