https://www.mobil.se/appar/k-p-burgaren-direkt-i-appen
559462
Appar
Apptest: Max

Köp burgaren direkt i appen

I sin senaste version låter Max-appen besökare både beställa och betala maten med hjälp av mobilen. Vi har testat.

Att hitta närmaste restaurang och att få ta del av olika erbjudanden är funktioner som sedan tidigare funnits i hamburgerrestaurangen Max app, men nu finns alltså även möjlighet att beställa mat. Det heter ju snabbmat och tanken är att maten ska kunna stå färdig redan när du kommer in i restaurangen. Det här går till så att du skapar ett konto i appen och lägger till antingen dina kortuppgifter eller ditt Paypal-konto. Därifrån dras alltså pengarna direkt när du beställer mat. Med hjälp av appen ser du vilken restaurang som är närmast och när du väl valt restaurang, får de välja vad du vill beställa och om du vill äta på plats eller ta med maten. Tanken är att du helt ska slippa köa i restaurangen och du kan antingen välja att få maten så snart som möjligt, om du till exempel beställer samtidigt som du är på väg till restaurangen, eller om du vill ange en tid när maten ska vara klar.

Max har i sina restauranger så kallade Expresskassor där du sedan tidigare har kunnat beställa och betala maten med hjälp av en pekskärm och kortläsare i restaurangen. Det är i samma kassa som du nu hämtar ut din mobilbeställda mat och ditt kvittonummer kommer upp på en skärm i restaurangen när maten är klar. Du kan även se direkt i telefonen när din mat är redo för upphämtning.

Visst fungerar beställningen när vi provar utan några större problem, men det är ändå tydligt att mobilen kanske inte är det smidigaste sättet att beställa på. För det ändamålet fungerar de större pekskärmarna i restaurangen betydligt bättre. Hamburgermenyerna med alla tillbehör är lite svårt att få översikt över i telefonens skärm och det är högst tveksamt om man sparar särskilt mycket tid på att beställa i mobilen. Särskilt då som Max redan har expresskassor det sällan är kö till. 

Man kan sammanfatta det med att appen löser ett problem som nog få av oss har upplevt.

Relaterade artiklar

 • Max App

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  6.1
  Version (Ios):
  6.0
  Utvecklare:
  Max Hamburgerrestauranger AB
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  5/10