https://www.mobil.se/appar/mixology-drink-recipes
517246
Appar

Mixology Drink Recipes

Recept på över 8000 drinkar finns i denna app.

Screwdriver i all ära, men det finns en hel del intressantare drinkar att mixa till om man vill ha något extra gott att läppja på till helgen. Mixology Drink Recipes är ett program innehållande recept till inte mindre än närmare 8 000 olika drinkar.

Beroende på vad man är sugen på för alkoholhaltig bas i drinken så kan man bläddra bland recepten utifrån denna. Är man till exempel sugen på en vodka-drink så föreslår appen direkt massvis med drinkar baserade på vodka. Vill man hellre börja i andra änden och lista drinkarna efter den huvudsakliga icke-alkoholhaltiga ingrediensen, så går det också bra. Varje drink är sedan beskriven både med ingredienser och instruktioner för hur man blandar till den.

En annan bra funktion i programmet är den som gör att man kan få slumpmässiga drinktips genom att skaka på telefonen, när man befinner sig i den delen av appen.

Har man ambitioner att ta ens nya drinkkunskaper så långt så att man vill bli bartender, så finns det även en särskild avdelning i appen där man kan ta del av värdefulla tips kring hur man blir en bra sådan.

 • Mixology Drink Recipes

  Operativsystem:
  Android, Ios, Windows
  Utvecklare:
  Digital Outcrop
  Betyg
  7/10