https://www.mobil.se/appar/prova-ny-frisyr-i-mobilen
555186
Appar
App-tips

Prova ny frisyr i mobilen

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/hairbred.jpg?itok=u70T-nmt', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/hairbred.jpg?itok=OZ59wPpw', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/hairbred.jpg', w: 1620, h: 960, title: ' ' },]
Mobil.se tar en avstickare från de upptrampade stigarna i app-djungeln för att botanisera en stund bland skönhetsappar. Ultimate Hairstyle Try-On låter dig prova frisyr.

Ultimate Hairstyle Try-On gör att du kan prova olika frisyrer och hårfärger utan att behöva gå till frisören. Ta en porträttbild på dig själv med mobilkameran och låt sedan appen förse dig med ett virtuellt hårsvall efter egen smak.

Appen vänder sig främst till tjejer, vilket inte minst märks på frisyrutbudet som enbart består av frisyrer på en massa kvinnliga modeller och skådisar. Är du kille så kan appen dock ändå användas om inte annat i syfte att locka fram en del skratt.

Du väljer om du vill hämta en bild från mobilgalleriet, Facebook eller om du vill ta en ny bild. Där efter väljer du frisyr i en lång lång lista över olika modeller, och efter det förser appen automatiskt din porträttbild med den aktuella frisyren. Skulle håret hamna helt galet går det att justera manuellt hur håret ska sitta, men för det mesta fungerar autopositioneringen väldigt bra. Vill du så kan du även lägga in diverse olika tjusiga smycken och örhängen på dig själv i bilden.

 • Ultimate Hairstyle Try-On

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  2.4
  Utvecklare:
  ModiFace
  Pris (Android):
  Gratis
  Betyg
  7/10