https://www.mobil.se/appar/samsung-notes-enkel-och-tydlig-anteckningsapp
568492
Appar
falskt
Apptips

Samsung Notes: Enkel och tydlig anteckningsapp

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung_notes.jpg?itok=vg4xvLj3', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung_notes.jpg?itok=rovZtWis', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung_notes.jpg', w: 2000, h: 1481, title: ' ' },]
Samsungs anteckningsapp är enkel och tydlig och gör sig bra ihop med pekpenna.

Samsungs egen anteckningsapp finns faktiskt i Play Store så att vem som helst med Androidmobil kan installera den. Dock finns den inte till Iphone. Om du loggar in dig med ett Samsung-konto kan du dels få onlinebackup på dina anteckningar, dels synka dem mellan flera enheter. Du kan även skapa en gemensam anteckningsbok för delade anteckningar med någon annan som har Samsung-konto, men det är inte lika smidigt som för Googles anteckningsapp Keep, och du kan inte välja att bara dela enskilda anteckningar.

Presentationen av anteckningarna är klar och tydlig, med ett lagom begränsat urval av textformateringsmöjligheter. Du kan infoga bilder och ljudfiler och sortera anteckningar i kategorier, men däremot inte märka dem med taggar. Skillnaden är att en anteckning bara kan tillhöra en kategori. Översiktsvyn ger dig rubrik och de första raderna av anteckningen i lättläst format så du inte behöver öppna för att se vad den handlar om.
En krysslistefunktion finns, men den är rätt rudimentär, och du kan inte välja att avmarkera alla eller dölja markerade rutor.

Bäst gör sig nog Samsung Notes tillsammans med företagets pekpenna, till exempel på Note-serien eller surfplattorna med medföljande penna. Funktionerna för att skriva anteckningar för hand eller rita med penna är riktigt välgjorda.

Ämnen

 • Samsung Notes

  Operativsystem:
  Android
  Version (Android):
  3.2.04.52
  Utvecklare:
  Samsung
  Pris (Android):
  Gratis
  Betyg
  6/10