https://www.mobil.se/appar/zombies-run
516296
Appar

Zombies, Run!

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/imported/636413.jpg?itok=ExmU6KNI', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/imported/636413.jpg?itok=uWsavz96', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/imported/636413.jpg', w: 1931, h: 1073, title: ' ' },]
Zombies, Run! är en löpträningsapp med en extra krydda - du är jagad av zombier!

Världen som vi känner den idag har gått under. Zombies har tagit över världen och lurar bakom varje hörn för att äta upp dig. De få spillror av mänskligheten som finns kvar har barrikaderat sig i olika byar där de försöker överleva med små medel och det som går att hitta utanför lägret.

För att förse sig med mat och förnödenheter förlitar sig de små byarna på löpare som ger sig ut i ruinerna för att plocka åt sig det av värde som de kan hitta. Du är en sådan löpare.

Zombies, Run! Är till hälften ett spel och till hälften träningsmotivering. Hela spelet är uppbyggd kring din egen spellista med musik samt en förvånansvärt djuplodad och välspelad radioteater. Som löpare krävs det att du ger dig ut på riktiga löprundor med både telefonen och hörlurar tillhands. Dina löprundor blir sedan till uppdrag i spelet där du ska samla in olika föremål samtidigt som du undviker zombies. Med jämna mellanrum dyker det nämligen upp en ilsken hord zombies som du helt enkelt måste springa ifrån för att inte bli uppäten eller bli av med föremål. Samtidigt spelas en intressant story upp i dina hörlurar, snyggt blandat med din egen musik och två karismatiska radiopratare som håller stämningen uppe både för dig och invånarna i byn Abel som du bosatt dig i.

Storyn är tillräckligt spännande för att motivera dina löprundor på ett lite annorlunda sätt och elementet med jagande zombies är riktigt rolig. Om du däremot är statistiknörd och vill ha ut så många data som det bara går ut din löprunda blir dock appen en besvikelse.

Klarar du dig utan statistik har du istället en spännande historia att se fram emot, kombinerat med att du kan bygga ut och förbättra byn Abel med de föremål som du hittar under dina löprundor. Om du inte är ute och rör på dig får du inga föremål och därmed lämnas Abel åt sitt öde… och det vill du väl inte?

 • Zombies, Run!

  Operativsystem:
  Android, Ios, Windows
  Utvecklare:
  Six to start
  Betyg
  8/10