Från papper till Plus

Prenumerationen på Mobil blir digital

Mobil går från papper i brevlådan till Plus-medlemskap på mobil.se

Här kan du som varit prenumerant på Mobils papperstidning aktivera din nya, digitala prenumeration och därmed bli Plus-medlem här på mobil.se.

Tyvärr har kundnumret som skulle stått med på försättsbladet i det brev du fått fallit bort. Du kan hitta ditt kundnumret på din senaste faktura eller höra av dig till pren@squarepublishing.se för att få hjälp.

1. Logga in och skapa ett konto

Du kan ange din e-postadress du vill använda, eller logga in via Facebook, Google eller Apple.

Det gör du här:

När du har ett konto och är inloggad ange ditt kundnummer och postnummer nedan. På det sättet fylls ditt konto på med den prenumerationsperiod du redan betalt för och dessutom får du en månad ytterligare, utan kostnad.

2. Ange kundnummer och postnummer nedan. Eventuellt kan du behöva ladda om sidan för att formuläret ska synas. Skulle registreringen nedan inte fungera, kan du försöka att logga ut från sidan, via menyn längst upp på sidan, välja logga ut och sedan gå tillbaka hit till mobil.se/bliplus och logga in igen.  

Ditt kundnummer hittar du på din senaste faktura. Har du inte den eller behöver hjälp, så hör av dig till pren@squarepublishing.se

3. När du angivit alla uppgifter och du tryckt registrera är ditt konto klart så du kan börja läsa. Du har tillgång till allt innehåll på mobil.se