Ulefone Armor 23 Ultra

MWC: En titt på verkligt flaggskepp – tålig och med satellitkommunikation

Den lyckas kombinera en rad egenskaper vi sällan ser i en och samma telefon, men den har också en tydlig brist.

Publicerad Uppdaterad

Tåliga telefoner innebär ofta att du får sänka dina krav på andra områden, vanligast ren prestanda. När vi tittar på Ulefones nya flaggskepp som lanseras på mässan är det en tålig telefon som har prestanda som ett riktigt flaggskepp. Dessutom med stöd för tvåvägs satellitkommunikation. 

På pappret imponerar i alla fall Ulefone Armor 23 Ultra. Den drivs av systemchippet Snapdragon 8 Gen 1, vilket inte är det allra senaste men ändå säkerställer prestanda som räcker och blir över. Den kombineras med 16 GB arbetsminne. Även kamerorna med 108 megapixels huvudkamera, vidvinkel och tele med fem gångers förstoring, båda på 64 megapixel, lovar gott. 7000 mAh stort batteri, snabbladdning med 120W och 6,67 tums skärm med 120 hertz uppdatering talar även det flaggskeppsspråk. 

Eftersom jag nyligen på mässan testat satellitkommunikation så är jag nyfiken på att göra detsamma här. Då får jag dock veta att telefonen fortfarande är “under utveckling” så det förklarar varför ingen får röra den här på plats utan att den istället är monterad i en ställning som snurrar så vi ser telefonen från alla håll. Det blir alltså upp till bevis för Ulefone att leverera, men specifikationerna ser i alla fall lovande ut.