Enkel notifiering

Blåtandsklocka från Citizen

Vill du ha en någorlunda diskret klocka som är kopplad till mobilen? Citizen Eco-Drive Proximity Watch lirar snällt med Iphone.

Publicerad Uppdaterad

Smarta klockor råder det ingen direkt brist på numera, utan det verkar snarare som om alla försöker sig på en egen variant. Nackdelen är att de flesta av dessa klockor även ser ut som just smarta klockor, vilket kanske inte passar de som vill ha något mer diskret eller klassiskt.

Citizen Eco-Drive Proximity passar med Iphone 4S via dess Bluetooth Smart-teknik (en del av Bluetooth 4.0 med lägre strömförbrukning) och gör sitt bästa för att inte se speciellt tekniknördig ut. 

När du får ett meddelande eller missar ett samtal åker sekundvisaren iväg till respektive ikon och om du tappar bort mobilen bland soffkuddarna kan du enkelt söka efter den med klockan. Du kan även ställa telefonens tid efter klockan automatiskt.

Citizen Eco-Drive Proximity har alltså inte de mest avancerade funktionerna eller något direkt stöd för smarta appar, men den blir din för 550 dollar när den släpps senare i höst.

Källa