Annons

Ming-Chi Kuo hävdar

”2018 års Iphone-modeller får stöd för dubbla SIM-kort”

Apple har hittills inte släppt någon Iphone-modell med stöd för dubbla SIM-kort. Men den saken kommer det att bli ändring på under nästa år, om man får tro analytikern Ming-Chi Kuo.

Publicerad Uppdaterad

Jaha, då har Ming-Chi Kuo varit framme igen, och som vanligt är det läge att lyssna lite extra noggrant när han pratar om kommande Iphone-modeller. För även om den nu mer näst intill berömde KGI Securities-analytikern inte alltid har rätt, så har han desto mer sällan fel. Var Kuo fått sin information ifrån den här gången är oklart, men han hävdar att nästa års Iphone-modeller kommer att få stöd för dubbla SIM-kort. Om uppgifterna stämmer så innebär det att Apple släpper en mobil enhet med stöd för dubbla SIM-kort för första gången någonsin. 

Aktiva samtidig

Enligt Kuo ska det inte enbart handla om dubbla kortplatser, heller. Det ska även gå att ha båda korten aktiva på samma gång, något man skulle kunna tänka sig är en vettig lösning på platser där täckningen skiftar stort från en operatör till en annan och man vill försäkra sig om att inte tappa uppkopplingen. Det framgår dock inte huruvida det handlar om en så kallad e-SIM-lösning à la Apple Watch, eller om enheterna kommer att rustas med dubbla platser för SIM-kort. 
Som vanligt när det gäller rykten och obekräftade uppgifter bör de tas med en nypa salt, även när det är Ming-Chi Kuo som ligger bakom dem. 

Källa