https://www.mobil.se/nyheter/5-s-tt-att-f-google-glass-redan-idag
508726
Nyheter
För vanliga konsumenter 2014

5 sätt att få Google Glass redan idag

● BILDSPEL Spionbrillor med kameraSpy Camera Eyeglasses Hidden Camera Glasses And Video RecorderPris: ca 850 krSäga vad man vill om Google Glass, men den befintliga prototypen är inte direkt en diskret historia som gör att du kan smygfilma där du känner för det. Det är där dessa spionbrillor kommer in i bilden, då de åtminstone är något mer diskreta i sitt utförande. De spelar in i VGA-upplösning på minneskort så att du sedan enkelt kan överföra dina spionuppdrag till datorn och skicka ut dem över hela Youtube.Spyville
Googles uppkopplade videobrillor släpps inte till vanliga konsumenter förrän 2014. Men redan idag finns det mängder med alternativ.

Google Glass kommer att släppas till utvalda utvecklare i början av 2013 och Google själva hoppas att glasögonen ska finnas tillgängliga för vanliga konsumenter någon gång under 2014 (förhoppningsvis med en mer human prislapp än de 1500 dollar som utvecklingsexemplaren kostar).

Medan det inte går att förneka den potential som uppkopplade glasögon med en minidisplay för bäraren och en kamera som kan filma och fota allt du ser så finns det bot för alla som tycker att 2014 är alldeles för långt borta. Vi har hittat fem mer eller mindre användbara alternativ som går att köpa redan idag och som erbjuder liknande funktioner som de vi kommer att se i Google Glass. Kolla in bildspelet ovan och tipsa gärna om andra förmågor i kommentarsfältet nedan.

Ingångsbilden visar ett par av Sonys Personal 3D Viewer, som du kan läsa en recension av via länken.