Bildspel

Alla bilder på Nokia Lumia 1020

Lumia 1020 kommer i tre olika färger. Svart, vitt och gult. Materialet är plast.
I kameralägets avancerade vy kan du enkelt ändra inställningar och direkt se i kameravyn hur de påverkar resultatet.
Telefonen i sig känns helt normaltjock trots tekniken som ryms innanför skalet. Linsen putar inte heller ut särskilt mycket.
Från framsidan är det inte mycket som avslöjar kamerafunktionerna, men här ser vi appen Pro Camera som du kan använda som standardkamera i Lumia 1020.
Nokia höll till i en pir ut mot Hudson-floden när man lanserade Nokia Lumia 1020 i New York.
Kameragreppet som säljs som tillbehör ger dig en avtryckare med lite bättre grepp runt och extra batteriladdning. Som tillbehör finns även ett skal som gör trådlös laddning möjligt.
Kameragreppet som är tillbehör har även ett fäste så du kan ställa kameran på ett stativ för att ta bilder med lång slutartid.

Vi har testat Nokia Lumia 1020 på lanseringseventet i New York och passade så klart på att ta bilder på själva telefonen. Kolla in detaljerna, tjockleken och tillbehören här.

Publicerad Uppdaterad

Nokia Lumia 1020 ser från framsidan ut som nästan vilken Lumia som helst. Inte ens från baksidan sticker telefonen ut från mängden, vilket säger en del om att Nokia gjort framsteg sedan man släppte den tjocka mobilkameran 808 Pureview, även den med 41 megapixel.

Det är lätt att stirra sig blind på dels de 41 megapixlarna och sedan även de zoomfunktioner som de gör möjligt. Men titta även på tillbehöret som ger Lumia 1020 båda extra batteriladdning och kameragrepp, samt titta så klart på hur telefonen ser ut. Bildspelet hittar du här ovanför.