Misstag från återförsäljare

Alla Iphone 13-varianterna läckta

En ukrainsk återförsäljare som råkat trycka på publicera-knappen av misstag har läckt samtliga konfigurationer av nya Iphone 13.

Publicerad Uppdaterad

De läckta uppgifterna inkluderat inga bilder, priser eller specifikationer för de nya mobilerna utan var bara platshållarinformation som råkat bli offentlig av misstag. Det förefaller ändå troligt så nära inpå lansering att återförsäljaren har korrekt information om vilka olika varianter som kommer att levereras, och därför kan detta vara den kompletta listan över vilka modeller, färger och minneskombinationer som lanseras på tisdag.

Stämmer listan får vi som väntat fyra modeller precis som förra året: Iphone 13, Iphone 13 Mini, Iphone 13 Pro och Iphone 13 Pro Max. Iphone 13 och 13 Mini ska finnas i sex färger: svart, blå, lila, rosa, vit och Product Red. pro-modellerna får mer konservativa färgalternativ: Svart, guuld, silver och brons.

Vad gäller lagringsutrymmet ska Iphone 13 och Iphone 13 Pro komma med 128 eller 256 GB, Iphone 13 Mini med 64 eller 128 GB och Iphone 13 Pro Max slutligen med 256 eeller 512 GB. Det är färre minneskonfigurationer än vad Iphone 12 säljs i vilket möjligen skulle kunna tala för att listan inte är komplett. Det kan också betyda att Apple väljer att snäva in på antalet varianter i år.

Källa