Internet of Everything For Real 2014

Alla tal från IOE For Real nu som video

Bild: David Svalfors

Nu kan du titta på alla tal från eventet Internet of Everything For Real på vår Youtube-kanal.

Publicerad Uppdaterad

Närmare 200 personer var på plats när Internet of Everything For Real, som anordnas av Mobil Business och Mobil, gick av stapeln den 18 juni.

Vi har nu samlat ihop alla tal i form av en spellista på Mobil Business Youtube-kanal. Var du på plats och vill lyssna på någon talare en gång till eller missade du eventet och vill höra vad som diskuterades kan du nu göra det genom att klicka på videoikonen här nedan.

Internet of Everything, IoE, även kallat Internet of Things (IOT) eller maskin-till-maskin (M2M) handlar om att koppla samman saker, människor, processer och data. På seminariet stod affärsnyttan i fokus. Bland talarna fanns representanter från Tele2, Cisco och Microsoft samt många innovationsbolag som presenterade konkreta case, bland dessa Connode, Narrative, Vinnter, Watty, Springworks, ShortcutLabs, Innorange, Kombridge, Infracontrol och Imagimob.

Sverige är också lite unikt i och med att tre operatörer, Tele2, Telenor Connexion och Teliasonera, har valt att satsa på IOE. Alla tre var på plats och debatterade IOE.