Tab S9, Buds 3 och Watch 6 gör sällskap med telefonerna

Allt Samsung lanserar på Unpacked: Watch 6, Tab S9 och vikbara i läckta bilder

Utöver de två vikbara telefonerna ser Samsung ut att även släppa surfplatteserien Tab S9 och klockorna Galaxy Watch 6 och Galaxy Watch 6 Classic. Dessutom Galaxy Buds 3.

Publicerad Uppdaterad

Vi vet sedan tidigare att Samsung har stor i Seoul i Sydkorea troligen den 27 juli och vi har sett vad som uppges vara läckta bilder på de två vikbara telefonerna Galaxy Z Fold 5 och Flip 5. Nu kompletteras denna läcka med allt tillverkaren sägs lansera den 27 juli. Det är utöver Flip 5 och Fold 5 även Tab S9-serien, Watch 6-serien och Buds 3. Det är den etablerade läckaren Evleaks som ligger bakom offentliggörandet av bilderna och han har en historia av att ofta ha rätt.  

Roterande ringen tillbaka

Galaxy Watch 6 Classic får enligt dessa uppgifter en roterande ring kring urtavlan, för att navigera med i gränssnittet. Denna saknades i Watch 5-serien, men fanns i tidigare modeller av Classic och ser alltså nu ut att göra comeback. Watch 6 är en lite mindre modell utan den roterande ringen. Få ytterligare detaljer avslöjas om klockorna, men de sägs ha fått tunnare skärmkanter och båda klockorna förväntas givetvis köra Googles Wear OS 4 och Samsungs gränssnitt One UI 5 Watch.

Bilderna visar även Galaxy Buds 3 i vit färgsättning samt hela serien av Galaxy Tab S9, inklusive Ultra-versionen. 

Telefonerna uppdateras

Telefonerna i Samsungs vikbara Galaxy Z-serien uppdateras och de här bilderna har vi sett tidigare. Det handlar om Galaxy Z Flip 5 som ska få en större yttre skärm och uppdaterad vikmekanism så att glipan i stängt läge ska bli mindre påtaglig. Denna nya mekanism ska enligt uppgifterna även komma Galaxy Z Fold 5 till godo. Flip får enligt uppgifterna en förbättrad huvudkamera, IP57-certifiering för fukt skydd och båda telefonerna drivs enligt läckorna av Snapdragon 8 Gen 2. 

Officiella uppgifter kring vad Samsung lanserar väntas alltså i slutet av juli, något tidigare än föregående år.