Nya klockor

Amazfit GTR 3 Pro har tolv dagars batteritid

Amazfit har lanserat tre nya smarta hälsoklockor med imponerande batteritider och hälsomätningar, alla tre klockorna kan användas tillsammans med både Android och Ios.

Publicerad Uppdaterad

Tillverkaren Amazfit har lanserat tre nya klockor med rejäla batterier och hälsomätning. GTR Pro 3 är flaggskeppsmodellen som har en 1,45-tumsdisplay och ett batteri på 450mAh som ger upp till 12 dagars batteritid vid vanlig användning. Den har 2,3 GB lagring, wifi, GPS, Bluetooth och både mikrofon och högtalare för att kunna använda klockan för samtal. Både mikrofonen och högtalaren kan också användas för att använda Amazon Alexa som fungerar när klockan är uppkoplad mot internet. 

Nästa modell, Amazfit GTR 3 byter bort lagringsutrymme, wifi, mick och högtalare samt bluetooth mot 21 dagar batteritid och en något mindre skärm. Den enklaste GTS 3 har istället en kvadratisk skärm och endast en knapp (de andra har rund skärm och två knappar). 

Det nya i den här generationens klockor är att de har en ny sensor som kan mäta syrenivåer i blodet, puls och stressnivåer. Alla tre klockorna kan automatiskt identifiera att olika typer av aktiviteter som löpning, gång och cykling och om du väljer själv kan du ställa in någon av de 150 olika alternativen. Eftersom klockorna kör Zepp OS kan de synkas med både Android och iOS-enheter. Priserna verkar börja på 229 dollar för GTR 3 PRO och 179 för de övriga två. 

Källa