1
1
https://www.mobil.se/nyheter/analytiker-sa-blir-iphone-14-farre-storlekar-och-fler-megapixel
570218
Nyheter
falskt
Strömlinjeformade storlekar

Analytiker: Så blir Iphone 14 - färre storlekar och fler megapixel

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/applecampus.jpg?itok=enn3BTCK', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/applecampus.jpg?itok=PIFoFZdi', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/applecampus.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Redan nu börjar det dyka upp information om vad nästa års Iphone-modeller kommer att erbjuda.

När Apple släpper Iphone 14 nästa år kommer det att bli med vissa skillnader när det handlar om modeller. Detta enligt Apple-analytikern Ming-Chi Kuo och vad han sa när han talade till investerare. Enligt Kuo kommer Apple att släppa fyra olika modeller – två med storleken 6,1 tum och två med storleken 6,7 tum. Av dessa kommer två att vara flaggskeppsmodeller medan två kommer att ligga mer i medelprisklassen. Däremot kommer det inte att släppas någon ny minimodell, där den främsta anledningen tros vara de fruktansvärda försäljningssiffror som Iphone 12 Mini enligt uppgift har lyckats åstadkomma, men också att det blir ett sätt att strömlinjeforma tillverkningen att gå ner från tre till två storlekar.

Enligt Kuo kommer flaggskeppmodellerna att ha en ny kamera på 48 megapixel med en uppgraderad typ av lins. Ny storlek på pixlarna ska ge mobilkamerorna en fotokvalitet som uppges kunna börja konkurrera med dedikerade digitalkameror. De nya upplösningarna ska dessutom göra det möjligt att producera både bilder och filmer som ska lämpa sig förstärkt och för blandad verklighet.

Källa

Ämnen