1
1
https://www.mobil.se/nyheter/apple-samlar-tjanster-i-paketet-apple-one-och-slapper-traningstjanst
569212
Nyheter
falskt
Paketerbjudande till lägre pris

Apple samlar tjänster i paketet Apple One och släpper träningstjänst

Apple Fitness Plus är Apples nya träningstjänst där du ska coachas av experter och få olika typer av hjälp och motivation för din träning. Samtidigt samlar Apple sina tjänster och erbjuder ett paketpris.

Apple Fitness Plus släpps ännu inte i Sverige, men bygger på att du använder din Apple Watch och sedan får råd, motivation och hjälp med din träning i tjänsten. Det kan vara träningspass med experter och då kan du följa träningspasset på din Iphone eller kanske Apple TV samtidigt som dina prestationer Apple Watch mäter visas på den stora skärmen. I USA där tjänsten släpps kostar den 9,99 dollar i månaden. Tjänsten är alltså inte tillgänglig på den svenska marknaden.

Paketpris på tjänster

Apple One däremot kommer till Sverige och där paketeras en rad av de tjänster Apple erbjuder prissatta med ett mer förmånligt paketpris. Här inkluderas lagringsutrymme i Icloud, Apple TV Plus, spelabonnemanget Apple Arcade och Apple Music.

I Sverige kan du ha antingen betala för tjänsterna för dig som individ eller teckna för hela familjen. 

För 155 kronor i månaden får du som enskild person Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade och 50 GB Icloud-lagring. För familjen kostar samma sak, men med 2 GB Icloud 199 kronor i månaden och kan delas mellan upp till sex familjemedlemmar.