1
1
https://www.mobil.se/nyheter/apple-watch-series-7-kan-bli-forsenad
570841
Nyheter
falskt
Mer försenat

Apple Watch Series 7 kan bli försenad

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/smartwatch.jpg?itok=zM776ZpR', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/smartwatch.jpg?itok=47ftBk9j', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/smartwatch.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Det kommer många rapporter om förseningar i branschen nu, senast på tur är Apples Watch Series 7. Men trots förseningar kan en lansering vara ganska nära förestående.

För tillfället är det många tillverkare som kämpar med att lansera produkter i tid och att producera tillräckligt många enheter i tid. Detta på grund av att det råder stor brist på komponenter, framför allt halvledare. Nu verkar det som om Apples nästa smarta klocka Watch Series 7 drabbats. Det verkar som om Apple just nu arbetar hårt för att minimera förseningarna, som ofrånkomligen verkar komma. 

Från börjar hade Apple, enligt källor, planerat att Apple Watch Series 7 skulle börja produceras i mitten av september, så det är fortfarande möjligt att klockan lanseras tillsammans med Iphone 13, men det kan dröja tills den kan börja säljas. 

Potentiellt kan även den nya designen ha stått bakom en del av svårigheterna att få ihop allt i tid eftersom Apple enligt rykten, försöker peta in ännu mer sensorer i ett redan ganska trångt skal. Men huruvida de lyckas bra får vi se när den faktiskt lanseras. När det nu blir. 

Källa