https://www.mobil.se/nyheter/ar-det-har-pixel-3-xl
565739
Nyheter
Enhet med sensorpanel modell XXL dyker upp på spårvagn

Är det här Pixel 3 XL?

Bilden har publicerats på Twitter av den kanadensiska techsajten Mobile Syrup
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/skarmavbild_2018-08-17_kl._14.53.19.png?itok=wyprRFKa', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/skarmavbild_2018-08-17_kl._14.53.19.png?itok=eg7DCjpQ', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/skarmavbild_2018-08-17_kl._14.53.19.png', w: 660, h: 380, title: 'Bilden har publicerats på Twitter av den kanadensiska techsajten Mobile Syrup ' },]
En livs levande Pixel 3 XL-telefon kan ha exponerats på en spårvagn i Toronto. Mycket tyder hur som helst på det, och om det är en dylik enhet som figurerar på bilderna så kan man konstatera att sensorpanelen är stor.

För en tid sedan läckte bilder ut som påstods föreställa Googles kommande smartphone Pixel 3 XL. Bilderna visade bland annat att enheten tycks få en mycket stor sensorpanel, något som säkerligen fått många att hoppas att de var fejkade eller missvisande på något sätt. Men nu har en privatperson lyckats föreviga vad som tros vara en Pixel 3 XL ombord på en spårvagn i Toronto. Bilden skickades till den kanadensiska sajten Mobile Syrup, som nu publicerat den på Twitter. Och nog ser enheten ut att likna de bildläckor vi hittills sett på telefonen, med den väl tilltagna sensorpanelen och den hyfsat rejäla hakan. Bilden ska vara tagen förhållandevis nära Googles kontor i Toronto. Googles nya Pixel 3-enheter förväntas lanseras i samband med ett event den 4 oktober. Tidigare Pixel-mobiler har inte släppts till officiell föräsljning i Sverige, men med Google Assistant nylanserat i Sverige är i alla fall chanserna denna gång större än tidigare att även vi får del av Googles nya teleofner.