Annons

2015 GSMA Mobile Awards

Årets bästa mobiler: LG G3 och Iphone 6

Branschorganisationen GSMA har utsett årets bästa mobila prylar och tjänster. Apple och LG får dela på den finaste utmärkelsen.

Publicerad Uppdaterad

Det är GSMA som arrangerar mobilmäsan i Barcelona varje år och på tisdagkvällen hölls GSMA Mobile Awards-galan där man traditionsenligt delade ut utmärkelser till årets bästa telefoner. Bland de totalt 37 priser som delades ut hittar vi stora välkända företag och en del med svensk anknytning.

Ericsson fick till exempel pris för sitt arbete med uppkopplade fordon i Ericsson Connected Vehicle Cloud och Doro belönades för sin Doro Liberto 820 i klassen för tillgänglighet och inkludering.

ZTE belönades för sin smarta projektor som vi på Mobil skrivit om tidigare och i appklassen blev IFTTT bästa app alla kategrier.

Bästa surfplatta blev Microsoft Surface Pro 3, priset för bästa budgetmobil gick till Motorola Moto E och Motorola fick även ta emot pris när Moto 360 fick pris i klassen för wearable technology, alltså klockor, armband och liknande.

Det mest prestigefyllda priset för årets bästa smartphone fick LG och Apple dela på för sina LG G3 och Apple Iphone 6.

Juryn för GSMA Mobile Awards består av representanter för operatörer, analytiker, journalister som bevakar mobilbranschen och andra beslutsfattare i mobilbranschen.

Källa