Teaser på Twitter bjuder på specifikationer

Asus avslöjar detaljer om kommande Zenfone 6

Asus kommer att offentliggöra den nya smartphonemodellen Zenfone 6 i samband med ett event nästa vecka, men redan nu har man bjudit på en rad detaljer om telefonen.

Publicerad Uppdaterad

Asus har publicerat en så kallad ”teaser” på Twitter, där man avslöjar en rad detaljer rörande den kommande flaggskeppstelefonen Zenfone 6, som kommer att offentliggöras i samband med ett event  på torsdag nästa vecka. Detta i form av en bild som visar en skiss på telefonen och som innehåller en rad detaljer. En av de saker som bekräftas är att telefonen – liksom många andra av årets flaggskeppstelefoner från diverse tillverkare – kommer att vara rustad med Qualcomms systemchipp Snapdragon 855. 

Batteri på 5 000 mAh

En annan intressant detalj är att telefonen tycks få en klassisk 3,5-millimeters hörlursutgång alldeles intill USB-C-porten i telefonens underkant. Det framgår även att telefonen kommer att få en LED-indikator för notifieringar och att det finns plats för två SIM-kort och ett minneskort. En Asus-chef har dessutom delat med sig av ytterligare detaljer kring telefonen, av någon outgrundlig anledning i form av morsekod. Av den informationen framgår att telefonen får en dubbelkamera på 48+13 megapixlar och ett batteri på hela 5 000 mAh. 

Källa