1
1
https://www.mobil.se/nyheter/asus-bekraftar-nasta-rog-phone-kommer-snart
569791
Nyheter
falskt
Mer för spelare

Asus bekräftar nästa ROG Phone – kommer snart

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/rogphone4.jpg?itok=EEF3gDRL', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/rogphone4.jpg?itok=PwFSO00B', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/rogphone4.jpg', w: 950, h: 561, title: ' ' },]
Företaget vill ta spelandet till nya nivåer med ny speltelefonen.

Allt fler tillverkare börjar titta på telefoner ämnade för spelande, något som Asus har gjort länge med sina telefoner i ROG Phone-serien. Nu har företaget via det officiella ROG Phone-kontot på Weibo frestat omgivningen med att man arbetar på nästa generation i serien med ROG Phone 4, även om det spekuleras i att man av namnmässiga skäl kommer att hoppa direkt till 5 eftersom fyra inte är ett speciellt populärt nummer i Kina.

Asus information nöjer sig med att säga att den nya telefonen "kommer snart", men information som har dykt upp på andra platser visar att ROG Phone 4 visa att den kommer att drivas av en Snapdragon 888 och att i varje fall en modell kommer att ha åtta gigabyte arbetsminne. Föga förvånande kör den dessutom Android 11.

Ämnen