Annons

Ridån går upp för nya Samsungprodukter

Bekräftat: Fem nya produkter från Samsung 5 augusti

Den femte augusti kommer Samsung att packa upp fem nya produkter.

Publicerad Uppdaterad

Den femte augusti kommer Samsung att hålla det stora evenemanget Galaxy Unpacked där företaget kommer att introducera inte mindre än fem nya produkter. Det bekräftar Samsungchefen TM Roh på företagets webbplats. Vilka fem produkter det handlar om avslöjas däremot inte, men Roh kallar dem för fem nya "power devices" som ska kombinera kraft och funktionalitet oavsett om de används på jobbet eller för underhållning, hemma eller på resor.

Det ryktas om produkter som Note 20 och Note 20 Ultra, samt telefonen Galaxy Z Fold 2 och eventuellt Galaxy Z Flip 5G. Det finns även produkter som hörlurarna Galaxy Buds Live och smartklockan Galaxy Watch 3 som skulle kunna visas. Om Samsung inte väljer att slå ihop Note 20 och Note 20 Ultra och kalla det för en produkt så kommer någon av de uppräknade produkterna att saknas. Eventuellt kan Samsung även som tidigare år välja att lansera någon eller några av produkterna tidigare för att ge mer plats på scen åt de fem som presenteras på Unpacked.

Allt kommer att avslöjas när Galaxy Unpacked går av stapeln den 5 augusti, för första gången live från Sydkorea och enbart online.

Källa