1
1
https://www.mobil.se/nyheter/belysning-i-smarta-hemmet-philips-slapper-nytt-till-hue
569150
Nyheter
falskt
Vill du ha en upplysning

Belysning i smarta hemmet: Philips släpper nytt till Hue

När vi går mot mörkare tider släpper Philips nya prylar till de smarta lamporna under namnet Hue.

Philips fortsätter att lansera produkter till sin serie med smarta belysningsprylar Hue. Med Hue kan du styra belysningen från mobilen eller från till exempel smarta högtalare och koppla alltihopa till ditt smarta hem för kontroll via andra prylar.

En av nyheterna är en lampa som heter Philips Hue White luster E14 och det är precis vad namnet säger - en liten lampa med den lilla E14-foten. Den finns inte i färg utan är bara varmvit, men den har inbyggd bluetooth så att den kan kopplas till en brygga samt att den är dimbar.

Lampan kommer att släppas i slutet av september med ett riktpris på 219 kronor styck eller 329 kronor för ett tvåpack.

En annan Hue-nyhet vänder sig till TV-tittare i form av Philips Hue Play gradient lightstrip. Den som tidigare velat ha Ambilight till sin TV tvingades välja en Philips-TV, men med den här anpassade ljusslingan går det att få Ambilight till vilken TV som helst. Men smakar det så kostar det, tillbehöret släpps för tre TV-storlekar: 55 tum (1969 kronor), 65 tum (2189 kronor) och 75 tum (2519 kronor). Dessutom måste du ha en Philips Hue Play HDMI Sync Box som kostar drygt 2300 kronor.

Philips Hue Play gradient lightstrip släpps i oktober.