https://www.mobil.se/nyheter/bild-skvallrar-om-pixel-buds-tillsammans-med-pixel-3-xl
565690
Nyheter
Läcka visar förpackningen

Bild skvallrar om Pixel Buds tillsammans med Pixel 3 XL

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/skarmavbild_2018-08-09_kl._14.18.56.png?itok=tVNGfSam', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/skarmavbild_2018-08-09_kl._14.18.56.png?itok=qRJSyyu_', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/skarmavbild_2018-08-09_kl._14.18.56.png', w: 1084, h: 670, title: ' ' },]
En bild på en förhandsversion av Googles Pixel 3 XL-telefon, inklusive förpackningen, tyder på att det kommande Google-flaggskeppet levereras tillsammans med ett par Pixel Buds-hörlurar med sladd.

Det är förstås alltid svårt att bedöma trovärdigheten i läckta bilder, men om bilden ovan – som nu publicerats av en ukrainsk techbloggare – är något att gå på, så tycks årets Pixel-telefonlansering bjuda på en liten miniskräll. Detta i form av ett par medföljande Pixel Buds-hörlurar med sladd, en produkt som i dagsläget inte existerar. Dessutom skulle det innebära att Pixel-köparna för första gången får ett par hörlurar på köpet med sin telefon, vilket inte vore en dag för tidigt. Pixel 3 XL-enhetens förpackning på bilden visar med all önskvärd tydlighet ett par tillhörande lurar som till designen påminner mycket om dagens Pixel Buds. 

Bara en adapter med Pixel 2

Många Pixel 2-köpare lyfte nog på ögonbrynen när deras enheter inte levererades med ett par USB-C-hörlurar efter att de släppts förra året. Detta då Google valde att plocka bort den klassiska 3,5-millimetersutgången på telefonerna redan då. I stället valde Google till mångas besvikelse att enbart skicka med en hörlursadapter. Pixel 3 och Pixel 3 XL förväntas offentliggöras i samband med ett event den 4 oktoboer i år. Om telefonerna sedan lanseras med eller utan en sladdförsedd version av Pixel Buds återstår att se.