Läcka visar förpackningen

Bild skvallrar om Pixel Buds tillsammans med Pixel 3 XL

En bild på en förhandsversion av Googles Pixel 3 XL-telefon, inklusive förpackningen, tyder på att det kommande Google-flaggskeppet levereras tillsammans med ett par Pixel Buds-hörlurar med sladd.

Publicerad Uppdaterad

Det är förstås alltid svårt att bedöma trovärdigheten i läckta bilder, men om bilden ovan – som nu publicerats av en ukrainsk techbloggare – är något att gå på, så tycks årets Pixel-telefonlansering bjuda på en liten miniskräll. Detta i form av ett par medföljande Pixel Buds-hörlurar med sladd, en produkt som i dagsläget inte existerar. Dessutom skulle det innebära att Pixel-köparna för första gången får ett par hörlurar på köpet med sin telefon, vilket inte vore en dag för tidigt. Pixel 3 XL-enhetens förpackning på bilden visar med all önskvärd tydlighet ett par tillhörande lurar som till designen påminner mycket om dagens Pixel Buds. 

Bara en adapter med Pixel 2

Många Pixel 2-köpare lyfte nog på ögonbrynen när deras enheter inte levererades med ett par USB-C-hörlurar efter att de släppts förra året. Detta då Google valde att plocka bort den klassiska 3,5-millimetersutgången på telefonerna redan då. I stället valde Google till mångas besvikelse att enbart skicka med en hörlursadapter. Pixel 3 och Pixel 3 XL förväntas offentliggöras i samband med ett event den 4 oktoboer i år. Om telefonerna sedan lanseras med eller utan en sladdförsedd version av Pixel Buds återstår att se. 

Källa