Skicka och ta emot foton

Bilder även från Skype i Iphone

I den nya versionen av Skype för iOS går det att bifoga bilder. Funktionen fungerar även när du vill skicka till andra enheter.

Publicerad Uppdaterad

I den nya versionen av Skype för Iphone och Ipad går det att ge appen tillgång till dina bilder i enheten och på det sättet dela med dig av foton till den du chattar med. Skype släppte sin nya version igår kväll i Appstore. Iphoneversionen är dock inte ensam om att få möjligheten att skicka bilder. Andra enheter har haft funktionen sedan tidigare. Vill en Iphoneanvändare skicka en bild till en Skype-användare på dator eller med en Android är det inga problem. Samma sak om Iphoneanvändaren ska ta emot en bild. Men Iphoneversionen är begränsad till just bilder och försöker du skicka en annan filtyp från en dator till en Iphoneanvändare står bara överföringen och tuggar utan att lyckas.

Den senaste större uppdateringen av Skype för iOS innebar att du kan köra videosamtal oavsett om du är uppkopplad via 3G eller wlan. Den funktionen släpper även Apple till sitt Facetime i samband med att iOS 6 kommer ut senare i höst. Då är dock funktionen begränsad till dig som har den senaste versionen av Iphone, Iphone 4S.

Källa